Sikereink

Felnőtt asztmájának gyógyulása

Fájdalmas köhögéssel és légszomjjal járó hörghuruttal kerestem fel Henriket. A hörgőfa alsó részei teljesen elzáródtak a gyulladástól, pánikszerű köhögési rohamaim voltak. Nagyon gyengén éreztem magam, hetek óta nem tudtam aludni, kórházközeli, elkeseredett állapotban voltam. 25 éve kísért ez a visszatérő betegség, de elhatároztam, hogy nem fogok többet szteroidokat szedni, nem kell az antibiotikum, megpróbálom másként.

Tüdőgyulladás  

Fiamnál múlt szerdán egyoldali tüdőgyulladást diagnosztizált a körzeti gyerekorvos. Másnap elmentünk Henrikhez, mert szerettem volna egy második véleményt és ha a betegség engedi, egy szelídebb gyógymódot. Bár, ha a fiam olyan állapotban lett volna, hogy Henrik is antibiotikumot javasolt volna, gondolkodás nélkül beadtam volna neki. 

Szteroidok és antibiotikum helyett

A kisfiam, egy éves volt, mikor egy RS vírus miatt több napra lélegeztetőgépre került. Nagyon súlyos volt az állapota, két hetet volt intenzív osztályon. A vírus következtében légzési elégtelenségei voltak. Már korábban is töltött egy hetet kórházban, ekkor is hasonló tünetekkel, ún. obstruktív bronchitissel.
A lélegeztető gépes szörnyű eset teljesen traumatizált bennünket. A betegségnek voltak még egyéb súlyos szövődményei is, amelyek legalább ilyen szörnyűségesek voltak.

Életben és jól vagyok!

Történetünk 2010. május 11.-én kezdődött, amikor is a 22. heti ultrahangra mentünk a párommal. Addig örömmel vártuk első kisbabánk érkezését, aznap viszont azt a hírt kaptuk, hogy kisfiunk bal lába donga láb.

Oldalak