Felnőtt asztmájának gyógyulása

Fájdalmas köhögéssel és légszomjjal járó hörghuruttal kerestem fel Henriket. A hörgőfa alsó részei teljesen elzáródtak a gyulladástól, pánikszerű köhögési rohamaim voltak. Nagyon gyengén éreztem magam, hetek óta nem tudtam aludni, kórházközeli, elkeseredett állapotban voltam. 25 éve kísért ez a visszatérő betegség, de elhatároztam, hogy nem fogok többet szteroidokat szedni, nem kell az antibiotikum, megpróbálom másként.

Két antropozófus szert kaptam, az egyiket ampullában, a másikat kenőcsként. Két nap után már éreztem a javulást, öt nap múlva jelentősen jobban lettem! Egy hét múlva a kontrollon Henrik egy acsalapu gyökérkivonatot ajánlott a köhögési inger enyhítésére, egy másik szert pedig alvásra. Ezeket alig kellett szednem, mert tíz nap múlva tökéletesen rendbe jöttem. Az allergiás immunrendszert egy sajátvér kezeléssel segítette meg. Mindezt kevés szóval, hallatlan egyszerűséggel és magabiztosságot árasztó nyugalommal tette!

A két látogatás során számos jó tanácsot kaptam, amelyek apróságnak tűnhetnek, de összességében megváltozott a szemléletem és a betegségekhez való hozzáállásom is.

Végtelen hálát és tiszteletet érzek – köszönöm!

Gazdag László