P.A.E.N.U.T. módszer

Nagy orrmandula megint sikerült műtét nélkül kikezelni

„Kislányomnak óvoda kezdéssel kezdődtek középfül gyulladásai 4 éves korában, 2018-ban.

Szeptembertől áprilisig 7 középfül gyulladása volt (a legapróbb náthának is az volt a vége), tehát átlagosan minden hónapra jutott egy, amik nagy fájdalommal és hosszan tartó gyógyulási folyamattal (teljes gyógyulás: 3 hét) jártak. Több fül-orr gégészeten jártam vele, kivétel nélkül mindenhol ki szerették volna venni a manduláját, annak ellenére, hogy semmiféle halláskárosulás és látható nyoma nem volt a gyulladásoknak gyógyulás után. A műtéten már – már el is gondolkodtunk, hogy ezek a fájdalmak és a gyógyszeres kezelések megszűnjenek.

Áprilisban szereztünk tudomást dr. Szőke Henrik gyógyításáról, kértünk időpontot, havonta egyszer jártunk hozzá kontrollra 1 éven keresztül. A kezelési utasításának hatása (ami simán végrehajtható egy kisgyermek számára) már a soron következő legelső fülfájásnál érzékelhető volt, ez tényleg nem túlzás, alig hittem a szememnek én is!

A végeredmény: 1 év alatt a nátha már nem, vagy nagyon ritkán jár fülfájással, sőt 9 hónapja nem is volt egyetlen egy középfül gyulladás sem, ha van esetleg fülfájás, annak kimenetele egy vagy fél napos kislányom megfogalmazása szerint „elfogadható fájdalom”, gyógyszert egyszer sem nem szedett egy éve.

Én jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek gyermeke fülgyulladásokkal küszködik, amit talán a legfontosabbnak tartok, szigorúan betartani az utasításokat, még ha a gyermeknek nincs kedve akkor is és így van eredmény, ez tény!

Hálás köszönet dr. Szőke Henrik!”