Migrén - én magam aktív részese vagyok gyógyulásomnak 

Édesapám a hagyományos orvoslás hive, én ezt a hozzáállást hoztam otthonról.

Kisfiam, Teo születésével valahogy természetes módon váltam nyitottá az antropozófus orvoslás felé. Először Teoval lágotattam el Henrikhez. A hely varázsa azonnal lenyűgözött és Henrikben nemcsak bizom azóta, de minden nála tett látogatás növeli az önbizalmam, mint a gyermekéről gondoskodni képes, a legjobbat nyújtani tudó anya. 

Nemrég 15 éve tartó migrénes panaszommal fordultam hozzá, amire a következőt ajánlotta: az első két hétben napi 2, utána napi 1 Kephalodoron (Weleda) tabletta, mely hosszú távon hivatott egy biztos alapot adni a szervezetemnek, és 1-2 Ferrum-Quarz (Weleda) kapszula ha érzem, hogy elkezdődik egy fejfájásos roham. Majd elmondta azt is, hogy ez mit sem ér, ha nem változom én magam is: kerülöm a magas hisztamin tartalmú ételeket. Ha kialakulóban a roham, 2 dologra kell odafigyelnem: rendszeres evés, sok pihenés. Enélkül semmit sem ér a "gyógyszeres" kezelés.
3 hónapja kezdtem a kúrát, azóta tudatosabban odafigyelek arra, hogy mit eszem és hogyan érzem magam. Figyelek belső feszültségeim levezetésére. 
Volt még egy olyan rohamom, amit nem sikerült időben elkapnom és igy hagyományos gyógyszerhez nyúltam, de volt legalább 5-6 amelyet sikeresen elkerültem a Henrik által javasolt terápiával. 
Jó érzés, hogy a segitségével magam tudok tenni a saját jól-létemért és egészségemért.

Vitrai Edit