Mellrákom története

Egy melldaganat: kezelések és mellműtét után kilenc évig tünetmentes voltam. Mikor egy éve újból rossz leletet kaptam, - mellékvese daganat és négy csontáttét, - akkor én a gyógyulásba vetett töretlen hitem mellett úgy döntöttem, hogy a nyugati és az alternatív gyógyászat, valamint a pszichológia együttes segítségét fogom kérni.

A veseműtétem után, a kemoterápiás kezelések megkezdése előtt egy barátnőm ajánlott be Szőke doktorhoz. Henriktől a problémákkal való közös és reális szembenézést kaptam, és sok bíztatást, amikre akkor nagyon nagy szükségem volt. A protokollszerű, általánosan alkalmazott nyugati terápiák mellé ő személyre szabott és kíméletes gyógymódokat ajánlott, melyek meglepően kedvező hatását az onkológus orvosom is többször elismerte. Nekem nagyon sokat segített az is, hogy a találkozásaink között bármikor felhívhattam a tanácsát kérve.

Most újra tünetmentes vagyok. Hálásan köszönöm a segítséget! Tudom, hogy fenntartó terápiákra és lelki munkára továbbra is szükségem lesz, hogy ez így is maradjon.

Tapasztalataimat örömmel megosztom azokkal, akik úgy érzik, hogy ezzel segíthetek.

Katalin