Kedves Mindenki!

Én is szerteném megosztani Veletek Henrik és Andrea csodálatos, megerősítő jelenlétét életünkben.
Gyermekünk, Olever - aki jelenleg kettő éves - megérkezésekor még elég szilárdan álltam, álltunk elhatározásunkban, hogy ha lehet, semmiféle gyógyszeripari készítményel nem szeretnénk kezelni. Elsősorban Angliában éltünk, ahol néhány barátunk gyermeke, akik a szemünk láttára cseperedtek fel egészségben, ők is kémiai gyógyszertől mentessen rendezgették gyermekük életét.
Viszont, miután Magyarországon hoztam világra Olevert, idővel megkezdte működését rajtam a 'Rendszer Vasfoga'. Néhány hét leforgása alatt azon vettem észre magam, hogy a védőnők, kórházi gyermekorvosok pánik keltő, ijedséget gerjesztő hangulata kezd elhatalmasodni rajtam. Ekkor NAGY szerencsémre egy segítő barátnőm ajánlotta Henriket, ahová időben elérkeztem, és visszatalálhattam előző, ösztönös elhatározásunkhoz, a 'Természethez'.
A rendelésen kimerítően meg tudunk beszélni minden engem foglalkoztató kérdést, sőt mi több a csodálatos 'Borogató tanfolyamok' részese is lehettem, amelyeket Wagner Andrea szerető, segítő munkálya hoz létre.
Itt említeném meg, hogy első találkozásunk alkalmával Henrik figyelmünkbe ajánlotta 'A Nagy Gyermek-kalauz' című könyvet, amely akkor éppen nem volt forgalomban, és most 2011.decemberében megkaptuk az újra nyomtatott példányt, ami szó szerint NÉLKÜLÖZHETETLEN lexikonja egy gyermekes háztartásnak!
Nagyon-nagyon hálás vagyok, segítő, szerető munkátokért.
Köszönettel, barátsággal,

Anikó Boulsbee